Op deze website vindt u alles over wandelen in Groesbeek

Over deze website

Colofon

Het doel van deze website is meer bekendheid te geven aan de vele wandelmogelijkheden die er zijn in het mooie Rijk van Nijmegen, en in het bijzonder in de omgeving van Groesbeek. De website is een initiatief van Nel van den Bergh, wandelaar en (mede)samensteller van wandelroutes in Groesbeek die voorheen in boekjes zijn uitgebracht.

De website 'Wandelen in Groesbeek' wordt (on)regelmatig aangepast. Wandelroutes komen en gaan, of worden samengevoegd onder een bepaalde noemer. Zo blijft de website overzichtelijk. Suggesties voor nieuwe routes zijn welkom, evenals feedback over gelopen routes.

Disclaimer

De website 'Wandelen in Groesbeek' is met aandacht en zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat er op de website onjuistheden en/of onvolkomenheden voorkomen bijv. omdat routes niet meer gecontroleerd worden. De maker van de website sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei schade, direct of indirect, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site en of de informatie. Je loopt op eigen risico.