Op deze website vind je alles over wandelen in Groesbeek

De voorbereiding van je wandeling

Routebeschrijving

Van de wandelingen die door 'Wandelen in Groesbeek' zijn uitgezet is de routebeschrijving te downloaden vanaf deze website. Van de Geopaden is een goede gedocumenteerde routegids te koop, maar je kunt desgewenst ook routebeschrijvingen van de betreffende website downloaden. Dat geldt ook voor de wandeling Van Bron tot Kraan.

GPS-tracks

'Wandelen in Groesbeek' is nog nooit in de steek gelaten door haar trouwe Garmin Map60, ongeacht talloze regenbuien en incidentele valpartijen. Daarom kun je vanaf deze website de gps-tracks (gpx-bestanden) van haar routes downloaden en vervolgens laden in je eigen gps-apparaat. Ook in dat geval kan het prettig zijn om de bijbehorende routebeschrijving met de info over bezienswaardigheden onderweg bij je te hebben.

De route op je telefoon

Met de app van Outdooractive kun je een groot aantal wandelroutes van deze website volgen met behulp van je smartphone. De kaartachtergrond is Openstreetmap. Download daarvoor eerst de betreffende app (gratis versie) op Outdooractive en haal daarna de gewenste route op. Misschien even oefenen met alle gebruiksmogelijkheden van de app: